No miracles. Just formulas.🧪
Количка 0

За Paula's Choice

Американската марка Paula's Choice вече се предлага и в България. Повече за концепцията им и жената зад козметиката можете да намерите по-долу
За Paula's Choice
Няма нищо по-важно за Paula's Choice Skincare от това да Ви дадем най-добрата кожа в живота Ви. За да постигнем това, козметиката трябва да изпълнява обещанията си. За това не се страхуваме да кажем истината и искаме да споделим истината със света.

Базираме продуктите си на научни разработки и клинични проучвания. Ефикасността на съставките и продуктите е от първостепенно значение. За това няма да откриете дразнещи кожата аромати в продуктите ни, за това не продаваме продукти в бурканчета  и за това всеки наш дневен крем съдържа слънцезащитен фактор от минимум SPF30.

 


Пола Бигон
Пола откри проблем
След като се борила с акне и екзема години наред, тя започнала да чете  етикетите на продуктите за грижа за кожата. Така тя е открила, че е нанасяла на лицето си вредни съставки като ацетон (лакочистител).
Пола започнала да проучва

Пола започнала да чете всичко относно грижата за кожата и се потопила в съставките, за да научи как работят и защо.

Пола казала истината

Когато работела на щанд за коземтика в търговски център, Пола отказала да продава техните кремове против бръчки, защото базирано на съставките на опаковката им, тя не смятала, че те действат. Честният й подход бил открит от пресата.

Пола споделяла знанието си с други жени

Никой не трябва да преминава през това, което преминала Пола.Чрез повече от 20 бестселър книги, появи в CNN, шоуто на Опра и други телевизионии програми, Пола казала истината и станала известна като авторитет по грижата за кожата.

Пола разработила новаторски формули

Хиляди фенове го поискали от нея и след 10 години проучване Пола започнала собствена линия за грижа за кожата. Резултатите говорят сами за себе си.

Истината в красотата

Красотата е много лична, означава различно нещо за всеки човек. Но незаваисимо дали сте фанатик на гримовете или на лицето без грим, здравата кожа е най-важната основа за всички. Нашата мисия в Paula's Choice Skincare е да ви дадем правилната информация за грижата за кожата и съставките, за да постигнете най-добрата кожа на живота Ви. Всички продукти са произведени в САЩ.

Нашите ценности

Казваме научно доказаната истина. Вярваме, че е важно, за да може да направите най-добрия избор за правилната грижа, съобразена с типа на кожата и проблемите й. Трябва да сте сигурни, че продуктите, които купувате, изпълняват обещанията си. Имате правото да знаете какво е в продуктите и какво точно правят тези съставки.