No miracles. Just formulas 🧪
No miracles. Just formulas 🧪
Количка 0

Патентованата технология на EVY TECHNOLOGY

Уникалната технология на EVY образува невидима, защитна мембрана, която подобрява естествената защита на кожата ви. Тя имитира естествената функция на кожата и укрепва бариерата. Прониква по-дълбоко в епидермиса, за постигане на по-дълбок ефект. По този начин мусът се разпространява в горния слой на кожата ви, вместо да остане на повърхността. Проникването осигурява защита, като създава мембрана срещу външни стресови фактори от сух, студен планински въздух до дехидратираща солена вода и хлорирана вода, силно слънце, градско замърсяване на въздуха и кожни дразнители. Мусът укрепва, овлажнява и помага на кожата да остане хидратирана. Ефектът му отива по-далеч като остава в кожата за по-дълго време и не се отмива или се протрива. Патентованата формула доказано защитава кожата до 8 часа, но в същото време ѝ позволява да диша и да се поти свободно, без да се запушват порите. Формулата не само предпазва кожата, но и носи активни съставки (витамини, антиоксиданти,
екстракти, хиалуронова киселина) по-навътре в кожния слой ги предпазва от окисляване. Формулата на EVY е подходяща за лицето и тялото.

 

 

Аерозолната бутилка в комбинация с уникалната технология на EVY образува  кондензат, който никога не е изложен на кислород. Така че гарантирано остава херметически затворен и свеж. По този начин, EVY не се нуждае от консерванти и можете да използвате продуктите до изтичане на срока на годност. Него можете да откриете на дъното на бутилката. При правилна употреба - (дозиране с бутилката с главата надолу) ще изразходите продукта до последна капка и няма да остане неусвоено количество. Бутилката е изработена от алуминий и може да се рециклира завинаги.