-20% EVY TECHNOLOGY с код EVY
Количка 0

СВЕТЛИНИ

 

Червена светлина (~630nm)

Прониква по-дълбоко в кожата – 8 до 10 мм. Стимулира в дълбочина клетките. Предизвиква и увеличава естественото производство на колаген и еластин в кожата. Това намалява появата на бръчки и фини линии. Подобрява текстурата и тонуса на кожата на челото и около очите. Стимулира кръвообръщението и лимфата. Подпомага и за възстановяване на увредена кожа. Ревитализира кожата и начина, по който изглежда тя.

 

Тъмно синя светлина (~415nm)

Прониква на около 0,5 мм в кожата. Бързо повлиява възпаленията и има силно изразени антибактериални свойства. Подпомага намаляването на акне, тъй като унищожава p.acnes бактерията. Регулира производството на себум. Подходяща е за мазна кожа. Прочиства кожата и облекчава проблемната кожа. Има и леко стягащ ефект върху отпуснатата кожа.

Зелена светлина (~525nm)

Намаля производството на меланин . Изсветлява и намалява съществуващата пигментация и зачервявания. Подпомага възстановяването на блясъка и естественото сияние на кожата. Има релаксиращ ефект. Подходяща е за смесена кожа

Лилава светлина (~390nm)

Подобрява кръвообръщението и активизира кожната тъкан. Смалява порите и подсилва протеиновите влакна в кожата. Оказва влияние върху жълтеникавия тен на кожата. Има ефект върху акнето и бръчките.

Синя светлина (~490nm)

Успокоява кожата. Намалява кожното раздразнение.

Светло зелено (~560nm)

Използва се за подмладяване на кожата. Противодейства на разширени пори и склонна към акне кожа. Помага при зачервяванията по лицето. Подобрява пепелявия тен на лицето, който е предизвикан от лошо кръвообръщание. Има детоксикиращо действие.

 

Светло синьо( циан)  (~ 470nm)

Оказва нежно влияние върху възпалена кожа. Регулира функцията на жлезите и подобрява мазната кожа, зачервяванията и акнето. Подпомага синтеза на колаген и протеини.